www.tsuminochan.com
sex tube
2022_LP_portrætter_farve_07-hp2022_LP_portrætter_farve_07-hp

Hvem er vi?

Dialog består af fire erfarne translatører og tolke med en uddannelsesmæssig baggrund som enten cand.interpret. eller cand.ling.merc. (translatør- og tolkelinjen). Vi oversætter og tolker mellem dansk og henholdsvis engelsk og tysk for private og offentlige virksomheder, myndigheder, institutioner og privatpersoner. Vi bistår også med korrekturlæsning og sprogrevision af danske, engelske og tyske tekster.

Vi har alle mange års erfaring som translatører inden for forskellige fagområder, både som selvstændige translatører og fra ansættelse i bl.a. den juridiske og finansielle sektor. Vi har derfor oparbejdet en stor sproglig ekspertise og faglig indsigt, navnlig inden for juridisk, økonomisk og andet fagsprog.

Som specialister i fagsprog fokuserer vi på kvalitet, grundighed med blik for detaljen og fleksibilitet ‒ fortrolighed er en selvfølge. Vi lægger også vægt på en løbende dialog med vores kunder for at sikre en god forståelse dels af den enkelte kundes behov og krav, dels af den relevante teksts indhold og formål.

Dialog har kapacitet til at løse såvel små som store opgaver og projekter, herunder naturligvis hasteopgaver.

Ud over et tæt samarbejde med translatører i fransk og italiensk har vi opbygget et stort netværk af kompetente oversættere i ind- og udland, som vi kan trække på, hvis der er brug for sprogkompetencer, der ligger uden for vores kerneområder.

Fortrolighed

Vi behandler naturligvis alt dit materiale fortroligt. Vi har tavshedspligt og er omfattet af en professionel ansvarsforsikring.

[unex_ce_button id="content_kn0tjmjs6,column_content_6pgyaenx2" button_text_color="#3b3d40" button_font="semibold" button_font_size="11px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#f9f9f9" button_padding="12px 40px 12px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#3b3d40" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#3b3d40" button_border_hover_color="#3b3d40" button_link="https://www.dialog-tt.dk/da/kontakt-os/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS[/ce_button]

FÅ ET TILBUD

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 33 32 41 14 for et uforpligtende tilbud på en opgave

[unex_ce_button id="content_bnbf77hse,column_content_9zxh6nafz" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="transparent" button_padding="12px 50px 12px 50px" button_border_width="2px" button_border_color="#f4f4f4" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#3656be" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="https://www.dialog-tt.dk/da/kontakt-os/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS[/ce_button]

Mød vores translatører og tolke

Dialogs translatører og tolke har mange års erfaring med oversættelse og tolkning, og vi har løbende fulgt den sproglige udvikling og erhvervet ny faglig viden gennem bl.a. deltagelse i kurser og konferencer.

Læs mere om vores translatører og tolke her:

tamil hd