www.tsuminochan.com
sex tube
Ikke-navngivet-2Ikke-navngivet-2

Hvordan sikres kvaliteten?

Vi ønsker at skabe tillid til vores arbejde ved at levere kvalitetsprodukter

Du er specialist på dit fagområde – vi er specialister på det sproglige område. For at sikre, at du får den bedst mulige løsning, lægger vi derfor vægt på at afklare det faglige indhold af en tekst og terminologien i dialog med dig.

Internt samarbejder vi om korrekturlæsning, således at indhold og sprog altid kontrolleres af en kollega, inden en oversættelse sendes ud af huset. Der er således altid knyttet to translatører til en opgave for at sikre den højeste kvalitet.

Til at understøtte kvaliteten i vores arbejde anvender vi sprogteknologiske værktøjer, således at vi sikrer konsekvens og ensrettet terminologi inden for de samme fagområder fra gang til gang.

Kvalitet til tiden

Vi sætter en ære i altid at levere sprogydelser af højeste kvalitet til den aftalte tid og pris, herunder naturligvis hasteopgaver.  

[unex_ce_button id="content_kn0tjmjs6,column_content_6pgyaenx2" button_text_color="#3b3d40" button_font="semibold" button_font_size="11px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#f9f9f9" button_padding="12px 40px 12px 40px" button_border_width="2px" button_border_color="#3b3d40" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#3b3d40" button_border_hover_color="#3b3d40" button_link="../da/kontakt-os/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS[/ce_button]

FÅ ET TILBUD

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 33 32 41 14 for et uforpligtende tilbud på en opgave

[unex_ce_button id="content_9fpymrjdg,column_content_9zxh6nafz" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="transparent" button_padding="12px 50px 12px 50px" button_border_width="2px" button_border_color="#f4f4f4" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#3656be" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="https://www.dialog-tt.dk/da/kontakt-os/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS[/ce_button]

Mød vores translatører og tolke

tamil hd